Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Zona blava
Lliurament de distintius
POUM
Consulta el POUM
Horari i parades del bus urbÓ
Horari i parades
NotÝcies - Actualitat
Servei de recollida d'andr˛mines i residu verd

A Sant Vicenš Reciclem

El servei de recollida de mobles vells (gratu´t), electrodomŔstics i residu verd (previ pagament) s'ofereix els dilluns, dimecres i divendres -no festius-, de 15 a 18h.

Recollida andr˛minesSabies que l’Ajuntament de Sant Vicenš ve oferint un servei gratu´t de recollida de mobles vells? Doncs, a partir d’ara, neveres, televisors, ordinadors, altres voluminosos i les restes de jardineria ja no sˇn un problema. Truca al 93 791 05 11, de dilluns a divendres, de 9 a 13h, i t'ho passem a recollir. El mobles vells, sense cap cost, i els altres voluminosos i les restes de jardinera, abonant una taxa mÝnima de 10 euros.

El servei municipal et dirÓ quan ho pots baixar al carrer, t'ho vindran a buscar i ells ho portaran a la deixalleria on es reciclaran la major part dels seus components, a mÚs evitarem que aquestes andr˛mines i residus vegetals quedin acumulats al voltant dels contenidors d'escombraries i entre tots millorarem l'espai p˙blic i el carrer deixant-lo mÚs net i endrešat.

Per aix˛, si has de llenšar les teves andr˛mines o les restes vegetals del teu jardÝ, pots portar-les a la deixalleria fixa o la deixalleria m˛bil, segons el tipus de residu, o bÚ trucar al telŔfon 93 791 05 11, on et diran quan passaran a buscar-les. NomÚs caldrÓ que les deixis a la vorera de casa, en un lloc on s’evitin molŔsties als ciutadans.

RECORDA:

 • Servei de recollida de mobles vells (limitat a 1 m3): gratu´t
 • Servei de recollida d’electrodomŔstics i material informÓtic:
  • Aparells voluminosos (neveres, rentadores, congeladors, televisions grans...): 10 euros/unitat
  • Petits aparells (televisiˇ petita, pantalla d’ordinador, batedora, torradora, etc.): 10 euros / d’1 a 4 unitats
 • Servei de recollida de residu verd (restes de jardineria sense sorra):
  • 1 saca d’1 m3: 10 euros
  • D’1 a 4 bosses industrials de plÓstic: 10 euros

L’objectiu de la Regidoria de Medi Ambient Ús conscienciar als ve´ns i ve´nes de la importÓncia que tÚ fer correctament el reciclatge de residus voluminosos i restes vegetals a travÚs de les deixalleries –fixa i m˛bil- i del Servei de recollida d’andr˛mines i residu verd per tal d’evitar els abandonaments a la via p˙blica.

En aquest sentit, el Servei de recollida no es farÓ cÓrrec dels mobles vells, electrodomŔstics o bosses de residu verd que s'hagin deixat a la via p˙blica sense previ avÝs. Aquest incompliment no nomÚs comporta molŔsties per a la resta de ciutadans sinˇ que tambÚ pot ser motiu de sanciˇ.

Per aix˛ tambÚ Ús convida al ciutadans i ciutadanes a colĚlaborar si s’observa qualsevol persona portant a terme un abandonament, trucant immediatament a l’Ajuntament (93 791 05 11) o a la Policia Local (93 791 04 09) per tal de que s’aixequi acta i es pugui iniciar el corresponent expedient sancionador. Per altra banda tambÚ s’investigaran els residus abandonats amb l’objectiu d’esbrinar les dades dels propietaris.

 
Imprimir  | Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona