Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Activat el Pla d´Emergències Municipal


El Pla d'Emergències Municipal està presidit per l'Alcalde i es coordina de manera transversal entre la Policia Local i la Brigada Municipal de Serveis.

Sant Vicenç nevatL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha activat el protocol d'actuació del Pla d’Emergències Municipal amb tot un seguit de mesures preventives per garantir la seguretat de tota la ciutadania durant el temporal de fred i neu.

L’Ajuntament, seguint les directrius de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat, recomana als pares que puguin que vagin a buscar els nens a l'escola i marxin cap a casa. Tot i això, la Generalitat ha informat que les escoles es mantindran obertes i atendran els nens que no puguin avançar l'hora de tornada a casa.

D'altra banda, la Brigada Municipal de Serveis ja ha repartit sal pels carrers i zones amb més pendent de la vila. A hores d'ara, el personal de la Brigada i la Policia Local continuen treballant per garantir els accessos a les urbanitzacions i la mobilitat en tot el municipi i aquesta tarda, a partir de les 5, es farà un llançament de sal generalitzat davant la previsió de més neu.

Tanmateix es recorda a tota la ciutadania que davant de qualsevol incidència es posi en contacte amb la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt (Tel.: 93 791 04 09 / 609 30 30 20), sobretot si es detecten plaques de gel en algun punt de la vila.

Pel que fa a les temperatures, es preveu que avui baixin fins als -2ºC, demà divendres fins als -4ºC i dissabte i diumenge fins als -5ºC i -6. Dilluns i dimarts s'espera que es recuperin una mica i siguin de -3ºC.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.02.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^