X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els Bòbuls i les Margaridasses tornen als carrers de Sant Vicenç

Festa dels Bòbuls i les MargaridassesLa cita és el proper diumenge 26 de febrer. Aquest, serà el tercer any consecutiu en què els Bòbuls i les Margaridasses tornaran a portar la diversió, la rauxa i, sobretot, la festa i les ganes de passar-ho bé als carrers de la vila. La trobada de les dues societats, “Els Escorpins” i “Les Puputs”, tindrà lloc a les 11 del matí al carrer de Baix, on s’iniciarà la cercavila.

Des d’allà, en companyia dels gegants de la Vila, degudament vestits per l’ocasió amb les robes de Bòbul i Margaridassa, i del grup maresmenc “Els Laietans”, que s’ocuparà de l’animació musical de la cercavila, la comitiva festiva s’encaminarà cap a la plaça del Poble.

Tot seguit, els amics de l‘Agrupació Teatral Emled obriran el “Banc dels Banyuts” perquè la “Fundació de les Calçasses” pugui repartir crèdit entre els assistents abans que s’iniciï la subhasta popular d’objectes.

A continuació, prendrà protagonisme el Ball de Plaça, un ball recuperat també fa tres anys, al qual us convidem a afegir-vos sense por al ridícul.

I per finalitzar, tots plegats podrem degustar una bona tassa de caldo, cuinat per l’Associació de la Gent Gran Els Xurravins amb uns ingredients màgics que li donen un sabor gairebé inigualable.

Destacar que enguany, s’han dut a terme un seguit de tallers gratuïts, organitzats per la Regidoria de Cultura amb el suport de la Colla de Geganters i FUSIC, que han servit per completar el disseny de la festa d’enguany.

Així, “Els Escorpins” i “Les Puputs” enguany estrenaran uns vestits que han estat dissenyats per Susagna Navó i confeccionats pels alumnes del taller de vestuari. La subhasta popular ha estat estructurada en el Taller d’interpretació que va conduir Issac Morera. I el Taller de dansa, a càrrec de Pompili Massa, ha permès que els alumnes poguessin assajar per tal que la ballada resulti d’allò més lluïda.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.02.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^