X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nova tanda de tallers per a la gent gran
Inscripcions obertes

Curs gent granL’Associació de Gent Gran Els Xurravins obre les inscripcions per a una nova tanda de tallers, oberts a socis i no socis de l’entitat. L’oferta contempla tres propostes: un curs de català, un curs d'iniciació a les noves tecnologies i 3 xerrades del programa ActivaLaMent. Si esteu interessats/des a participar-hi, cal que us inscriviu al Casal de la Gent Gran, de dilluns a divendres, d’11 a 12h.

  • Curs de català per a majors de 60 anys: s'iniciarà l'11 d'abril i finalitzarà el 20 de juny. Les classes, dirigides per Sílvia Sánchez, s'impartiran al Centre Cívic El Gorg els dimecres de 10 a 11.30h. El preu és de 5 euros pels socis de l'entitat i 10 euros per als no socis.
  • Curs d'iniciació  a les noves tecnologies: es portarà a terme durant el mes de maig al Centre Cívic El Gorg, en horari a determinar (2 sessions setmanals de dues hores de durada cadascuna. Aquest està patrocinat i subvencionat per Fundació la Caixa i és gratuït.
  • ActivaLaMent: dissenyat i desenvolupat per professionals de la neuropsicologia, aquest programa té com a objectiu estimular les capacitats cognitives com a part d’un envelliment actiu, tot emprant l’ordinador. D’aquesta activitat es duran a terme 3 sessions: 8 de juny, 28 de setembre i 30 de novembre. Les sessions, dirigides per Sílvia Sánchez, es faran de 18 a 19.30h al Centre Cívic El Gorg.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.04.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^