X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una comèdia de La Cubana sobre casoris, la proposta teatral del març
La sortida es farà el proper 23 de març al Teatre Tívoli

Cartell Campanades de bodaL’Associació de Gent Gran Els Xurravins ens proposa anar a veure una comèdia molt divertida, amb la garantia de qualitat i l’humor de la companyia La Cubana: Campanades de boda. La data de la sortida és el 23 de març, i les localitats estan a la venda fins el dia 2 de març, al Casal de la Gent Gran. El preu és de 35 euros, i inclou el servei de bus i l'entrada al Teatre Tívoli.

Campanades de boda està dirigit per Jordi Millan i interpretada per Mont Plans, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Annabel Totusaus, Maria Garrido, Txell Duró, Bernat Cot, Babeth Ripoll, Montse Amat, Oriol Burés i Jordi Milán.

En tots els espectacles de La Cubana sempre es pretén demostrar que al darrera de qualsevol esdeveniment quotidià sempre hi ha teatre. En aquest cas, el tema escollit, els casaments, són un exemple molt evident d’aquest teatre quotidià. Tan se val la raça, les creences religioses, els diners, l’afiliació política o el sexe dels contraents: tothom acaba interpretant amb gran rigor escènic el seu personatge.

Fidels al gènere de la comèdia vodevil costumista, Campanades de boda és una paròdia de la gran paròdia que tots fem per casar-nos. Un gran espectacle teatral que muntem i en el que acabem sent protagonistes. A partir de situacions que tots coneixem, basades en convencions socials -que per casar-se cal seguir una sèrie de passos absurds- l'espectador anirà descobrint les divertides contradiccions d'una família de Barcelona de classe mitjana/alta que està a punt de casar la seva filla.

Per l'escenari, i a l'estil de La Cubana, aniran desfilant personatges característics en aquestes celebracions, que el públic coneix sobradament, generant situacions còmiques típiques d'una "comèdia-vodevil-costumbrista" sobre casoris.

Dades de la sortida:
Dia: divendres 23 de març
Hora: 19h (l'obra comença a les 21h)
Lloc: a les portes del Centre Cívic El Gorg
Preu: 35 euros (inclou entrada al teatre i servei de bus)
Venda d'entrades: Casal de la Gent Gran (de dilluns a divendres, d'11 a 12h)
Data límit per a la compra d'entrades: 2 de març

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.02.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^