Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Muntala celebra el II Dia Mundial de la Poesia
Diumemenge 25 de març, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg


Collage raigs X , obra de Josep Grifoll. ‘’Estèticament crua, perquè la poesia no és sempre colorins i serpentines. Mig blanc, mig negre, perquè no hi ha res sense el contrari (…). Que siguin els pulmons és perquè sense poesia t’ofegues.’’, ha manifestat l’autor.

Dia Mundial de la PoesiaEl dia 25 de març, a les set de la tarda, al Teatre del Centre Cívic El Gorg, 10 poetes homenatjaran la poesia recitant poemes seus, molts d’ells inèdits. Serà un recital, que presumim brillant, amb el poeta i les poetesses locals, Anna Cloe Brugueras, Jordi Brunet i Mª del Carme Páez, i els poetes i poetesses d’arreu del país, Albert Tarrés, Blanca Llum Vidal, Enric Casasses, Irene Tarrés, Josep Grifoll, Marc Rovira i Ricard Mirabete.

El poeta, fotògraf i pintor Josep Grifoll ha creat expressament per aquesta celebració el collage que il·lustra aquesta notícia, que també es reproduirà als cartells i a la portada del llibret commemoratiu, amb els poemes del recital, que es repartirà entre els assistents.

Hi haurà un intermedi musical que contribuirà també a realçar l’acte. El trio de flautes L’esmolet, format per Gemma Ruiz, Eulàlia Casas i Anna Cornudella, interpretaran algunes peces.

L’organització de l’acte anirà a càrrec de la Biblioteca Municipal La Muntala que ha encarregat el seu disseny a Pius Morera, filòleg, poeta i conductor del programa de ràdio Aparador de Poesia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.03.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^