Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Avís meteorològic de risc per pluges molt abundants

A partir de les informacions facilitades pel Servei Meteorològic de Catalunya, el Pla especial d'inundacions de Catalunya (INUNCAT) es troba en fase de prealerta per pluges i per l'estat de la mar.

Segons les previsions, l'episodi de pluges i onatge s'inicia la tarda del dimarts 20 de març, a les comarques del sud de Catalunya, i s'allarga durant tot el dimecres 21 de març, quan s'estendrà a la resta de comarques. Es preveu, de manera generalitzada a tot Catalunya, un episodi amb pluja d'intensitat superior als 20 mm en 30 minuts, amb precipitacions que localment podrien anar acompanyades de tempesta i calamarsa. El Servei Meteorològic tampoc no descarta que aïlladament es pugui produir algun fenomen de mal temps sever. També es preveu la superació del llindar per acumulació de pluja superior a 100 mm en 24 hores. En el cas del Maresme, el risc de pluja intensa és molt probable entre les 7 i les 13 h del dimecres 21 de març.

Pel que fa a l'estat de mala mar, l'episodi serà generalitzat a tot el litoral la matinada del dimecres 21 de març, entre la 1 i les 7 h, i es mantindrà a les comarques de la meitat nord fins a la matinada del dimecres.

Prealerta Inuncat

Prealerta Inuncat

Fitxer: situacio_prealerta_inuncat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 73.75 kB



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.03.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^