X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament posa al dia el Pla de Prevenció en Urbanitzacions

Signatura contracte PPUL’Ajuntament de Sant Vicenç Montalt ha signat un contracte amb l’empresa Balma Forestal SLP per actualitzar el Pla de Prevenció en Urbanitzacions, elaborat per la Diputació de Barcelona durant el 2004. Les àrees que s’integren en aquest Pla són les urbanitzacions Supermaresme, el Rocà, Plana de l’Andreu i Plana d’en Manent.

L’objectiu d’aquest projecte és garantir la seguretat de les persones residents, habitatges i infraestructures d’aquestes àrees situades molt a prop del bosc, la qual cosa comporta un perill afegit en cas que tingués lloc un incendi.

El Pla de Prevenció en Urbanitzacions (PPU) es compon d’una proposta de definició del perímetre de la urbanització, un projecte de construcció d'una franja de protecció entorn del perímetre de la urbanització, un projecte de tractament de les parcel•les no edificades i dels espais comuns, un pla d'evacuació de la urbanització i un conjunt de recomanacions amb referència als accessos, la xarxa elèctrica, les parcel·les edificades, etc.

El cost dels treballs és d'11.000 euros que es finançaran amb una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona.


 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.08.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^