X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un espectacle de contes per a joves i adults baixa el teló de la Festa Major d´Estiu

Pere CaldersLa Biblioteca Municipal La Muntala presenta el proper 17 de setembre la sessió de contes Pere Calders en mànigues de camisa, a càrrec d’Assumpta Mercader i Rosa Pou. Els contes de Pere Calders fan de bon llegir i de bon explicar. Ell sempre ho va dir: es divertia escrivint i volia que el seu públic es divertís llegint-lo. Els seus contes barregen la realitat amb l’absurd, són plens de fantasia i també de tendresa i humanitat.

Les conductores de l’espectacle han triat una selecció de contes de Pere Calders i han posat els seus personatges en mànigues de camisa. “Qüestions de tràmit”, “L’art de vendre”, “L’esperit guia” i altres contes llargs i curts ens serviran per descobrir la genialitat de l’autor.

Pere Calders en mànigues de camisa és un espectacle per a joves i adults, que s’emmarca en la 3a edició del Festival Multipolar, un festival de contes, impulsat per les Biblioteques del Maresme, que apropa la narració oral al públic adult de les biblioteques.

Recordeu, la cita és divendres 17 de setembre a les 10 de la nit a la Biblioteca Municipal La Muntala. No us ho deixeu perdre!.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.08.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^