X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nou curs gratuït de disseny web per a joves
Inscripcions tancades: totes les places cobertes

Curs disseny webLes regidories de Joventut i Promoció Econòmica ofereixen al jovent d’entre 16 i 30 anys del municipi la possibilitat d’aprendre a dissenyar pàgines web amb un nou curs gratuït d’Introducció al disseny web, que s’impartirà els dies 22 i 24 d’octubre, de 17 a 20h, al Centre Cívic El Gorg.

La finalitat d'aquest curs és l'elaboració d'una  publicació electrònica en format de pàgina web. Es tractaran aspectes de disseny de la pàgina, estructura de la informació, llenguatge HTML i utilització d'un editor gràfic. Es pretén donar una visió bàsica d'aquests programes perquè l'usuari/ària sigui capaç de crear una pàgina web personal o de centre.

Aquesta acció formativa s’emmarca dins el projecte Joves i Treball 2012, impulsat des de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per donar suport al jovent en la seva transició escola-treball.

Les persones interessades poden contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica, trucant al 93 791 47 18, o fer la inscricpció mitjançant aquest FORMULARI

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.09.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^