Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Serveis mínims decretats per la Generalitat davant la convocatòria de vaga per al 31 d'octubre

La Generalitat de Catalunya ha decretat els serveis mínims essencials davant la convocatòria de vaga per al dia 31 d'octubre convocada pel sindicat Confederació General del Treball per a tots els treballadors de Catalunya; per la Federació Local de Sindicats de Barcelona del sindicat Confederació Nacional del Treball-AIT per als treballadors de la ciutat de Barcelona; i pel comitè d'empresa de Ferrocarril Metropolità de Barcelona per a tota la seva plantilla. El decret de servei mínims afecta a les tres convocatòries de vaga perquè coincideixen en el mateix espai de temps.

Es tracta d'una vaga general que afecta totes les activitats que es desenvolupen en el territori de Catalunya i és tant per al personal laboral com funcionari i estatutari, per la qual cosa cal vetllar per tots els serveis considerats essencials per a la població, que garanteixen drets constitucionals, llibertats públiques o béns constitucionalment protegits.

Alguns del serveis mínims decretats:

Transport de viatgers:
• Rodalies i Regionals de Catalunya operat per Renfe Operadora: un terç del servei.
• Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA, Transports de Barcelona, SA, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i resta de transports de viatgers urbans i interurbans i Tram: un terç del servei.
• Servei de transport de persones amb disminució: servei habitual.
• Transport escolar per accedir a centres d'infantil i primària que no tenen transport públic alternatiu: manteniment del servei.
• Servei de Trans T1-T2 UTE de les terminals de l'aeroport: 50% durant tota la jornada.
• Servei d'autobús que uneix Barcelona amb el seu aeroport prestat per Express Autobús: 50% del servei habitual.

Assistència sanitària:
• Al servei d'urgències, a criteri del metge, a la resta d'unitats, totes les que puguin tenir la consideració d'urgència vital.
• A l'assistència extrahospitalària, un 25% de la plantilla.
• Al servei de neteja, es mantindrà l'activitat normal a les àrees d'alt risc.
• Es garanteix el servei total d'hoteleria per als malalts ingressats.
• El transport es garanteix per a totes les urgències i els requeriments oncològics, de diàlisi i d'oxigenoteràpia. La resta, un 50%.
• Serveis farmacèutics: Personal de torns de guàrdia i nits.

Farmàcies de guàrdia: 100% del servei.

Centres docents públics i privats no universitaris i llars d'infants: una persona de l'equip directiu de cada centre (direcció, cap d'estudis, responsable de coordinació pedagògica, o secretari).

Personal que presta els seus serveis en l'Administració de la Generalitat de Catalunya i entitats públiques que en depenen: Una persona per cada unitat orgànica a centre de treball, un màxim de 4 persones per a serveis de registre o Oficines d'Atenció Ciutadana . Consulteu els serveis mínims per cada departament.

Radio i televisió públiques: 50% dels continguts habituals informatius i informació necessària si es produeix una emergència.

Atenció telefònica d'urgències i emergències: Personal necessari i imprescindible per poder realitzar les comunicacions de la forma habitual.

Serveis funeraris: 100% del servei en recollida de difunts i 50% dels serveis administratius i d'atenció a familiars.

 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.10.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^