X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Al novembre, Sant Vicenç commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Dia Internacional contra la Violència de GènereDurant el mes de novembre, i amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere (25 de novembre), l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Benestar Social, ha preparat diverses activitats per mostrar el seu rebuig a qualsevol forma de violència de gènere.

Així, des del dia 5 i fins al dia 19 de novembre es podrà visitar al Centre Cívic El Gorg la mostra “Amor?. Una exposició sobre la violència de gènere’’. Les imatges d’aquesta exposició proposen un recorregut de descoberta per reflexionar al voltant de diferents aspectes del fenomen de la violència, des de les causes i mites que la sustenten fins als comportaments i conseqüències de la mateixa, amb l'objectiu d'avançar vers altres models relacionals i identitaris.

Dia Internacional contra la Violència de Gènere


Dia Internacional contra la Violència de GènereA més a més, els dies 12 i 19 de novembre la Fundació Vicki Bernadet oferirà uns tallers de prevenció, adreçats als adolescents que cursen els seus estudis a l’institut. L’objectiu d’aquests tallers, que arriben a la seva 3a edició, és aconseguir que els joves perdin la por a parlar de situacions que puguin esdevenir un risc i dotar-los d’eines per a poder respondre-hi adequadament.

L’acte central de la campanya serà el divendres 23, a les 13h, a la plaça de l’Ajuntament,  quan tindrà lloc la lectura del Manifest 2012, a càrrec del regidor de Benestar Social, Lluís Bisbal, i, tot seguit, es guardarà un minut de silenci per les víctimes d’aquest tipus de violència.


 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.11.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^