Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Pessebre de Sant Vicenç 2012, una joia de l'artesania popular


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol felicitar públicament els Amics dels Pessebres per l'excel·lent tasca que des de la seva creació estan duent a terme en favor de la cultura tradicional. Una tasca que ha fet possible que al llarg dels anys grans i petits hagin pogut conèixer i apreciar el món del pessebrisme a través dels seus pessebres i exposicions.

Pessebre 2012Ahir al migdia, els Amics dels Pessebres de Sant Vicenç de Montalt van inaugurar al Casal de Cultura el pessebre monumental que des de fa 32 anys venent realitzant cada Nadal. L’obra és una joia de l’artesania popular, dissenyada i realitzada pels Amics dels Pessebres, que reprodueix fidelment la plaça del Poble i el seu entorn.

El pessebre d’enguany es presenta sota el títol, ”Aquells reis que no vindran”. Amb efectes de llum, color i so, s’acompanya el relat d’una història molt actual, que ens explica com un nen s’il·lusiona amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient i per una sèrie de circumstàncies i esdeveniments no espera que entrin a casa seva...

Pessebre 2012Un cop finalitzat el primer passi del pessebre, els assistents van poder visitar les dues exposicions, instal·lades al 1r pis del Casal de Cultura. La primera d’elles, obra del pessebrista santvicentí, Jaume Nogué i Brunet, ens presenta una excel·lent col·lecció de diorames sobre les cases del centre del poble. I una segona, que recull una mostra de figures dels millors escultors, figuristes i ninotaires.

L’acte, que va comptar amb una nodrida representació del consistori santvicentí, encapçalada per l’alcalde, Miquel Àngel Martínez, i el regidor de Cultura, Amadeu Clofent, es va cloure amb un brindis i un tast de coca.

Pessebre 2012     Pessebre 2012

Us recordem que podeu visitar el pessebre i les exposicions dels Amics dels Pessebres al Casal de Cultura (Pl. del Poble, 6) fins al 20 de gener, les  vigílies de festa i dies festius, d’11 a 14h i de 18 a 20h.

Pessebre 2012     Pessebre 2012     Pessebre 2012

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.12.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^