X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La plaça del Poble estrena nova imatge

Plaça del PobleLa plaça del poble llueix nova imatge desprès de la reforma integral d'aquest espai públic, cofinançada amb fons municipals i una subvenció del PUOSC, i que ha significat una inversió de prop de 160.000 euros.

Sant Vicenç guanya, doncs, un nou espai, emblemàtic per als santvicentins i les santiventines, per a l’ús ciutadà.

La plaça té una superfície de 710 metres quadrats, amb arbres, papereres, bancs, jardineres, pilones i nou enllumenat. En el nou espai reformat ressalta la conservació d’elements tradicionals de la plaça com la font ornamental i els plataners. El paviment és de llosa en tota la plaça, que està urbanitzada a un únic nivell, i per tant, s’ha eliminat completament qualsevol barrera arquitectònica.

Plaça del PobleEn poc menys de dos anys, la plaça del Poble és el cinquè espai públic on actua l’Ajuntament, després de les obres a l’avinguda Toni Sors, la construcció de la pista d’skate, la remodelació del parc del Terral i les obres d'adequació de la plaça Pau Casals, per guanyar nous espais pensats per al lleure de les persones.

Però més enllà d’aquestes actuacions, durant els últims cinc anys,i malgrat la crisi econòmica, l’Ajuntament ha afrontat, amb recursos propis i subvencions i sense necessitat d’endeutar-se, un gran reguitzell d’obres de millora i restauració a tot el municipi.

La urbanització de carrers, la remodelació de places i zones verdes, la millora dels equipaments municipals i la renovació de les xarxes de serveis bàsics, com l’enllumenat, l’aigua o el clavegueram, han estat actuacions destacades en aquests anys.

Ara és més agradable passar per molts carrers de la vila. A més, el fet que hi ha més gent que hi passeja fa que hi hagin guanyat els comerços. I un clar exemple el tenim en el naixement d’una nova zona comercial a tocar de l’Av. Toni Sors o l’èxit assolit per la recentment estrenada Fira Nadal que ha omplert la plaça Poble de llum, música, color i vida.

Però, l’ara ja és passat i el present comença a ser història. La feina feta és important, però cal avançar, continuar pensant com millorar la qualitat de vida de la ciutadania. En aquest sentit, l’equip de govern ja treballa en algunes de les propostes per al futur de Sant Vicenç, com les obres d'obertura del carrer de Baix per connectar-lo amb el carrer de Can Rams, la urbanització i adequació d’un nou parc a la riera del Gorg, l’asfaltat de la riera de Torrentbó i dels carrers Maregassa i Romaní, la renovació de l’enllumenat públic i les voreres de Montaltpark i Can Boada, la reforma del Casal de Cultura o la instal·lació d'enllumenat al parc dels Germans Gabrielistes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.12.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^