Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Orquestra de Cambra de l'Empordà actua aquest diumenge a Sant Vicenç amb el "Concert desconcertat"
Entrada gratuïta - Aforament limitat

Concert desconcertatDiumenge 27 d'octubre, té lloc el Concert desconcertat, a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. Aquesta proposta, que tancarà els actes programats amb motiu de la Festa Major de Sant Vicenç 2013, està dirigida per Carles Coll, és un concert de corda i compta amb set violinistes, dues violes, dos violoncels i un contrabaix.

El còctel explosiu resultant apareix després de barrejar els quatre ingredients que conformen aquest concert que presenta l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, ubicada a Figueres, ciutat natal de Salvador Dalí i referent mundial del surrealisme per l’existència en aquesta ciutat del reconegut Museu Dalí.

Empesa per la tramuntana, l’orquestra beu d’aquell vent que tan va influir en el pintor i que, segons diuen, té propietats quasi paranormals que incideixen especialment en els habitants d’aquesta màgica regió de Catalunya. A Figueres s’ha gestat i ha nascut el Concert desconcertat, amb elevades dosis de tints surrealistes, que no deixarà ningú indiferent.

El surrealisme d’inspiració daliniana crea situacions que, barrejades amb d’altres de molt quotidianes però que voregen l’absurd, donen lloc a un espectacle coronat de forma sublim per la gran música, interpretada per una orquestra de corda de prestigi internacional.

La cita és diumenge 27 de gener, a les 6 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.01.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^