X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El grup "Xurrifutbol", guanya la Bibliogimcana Futbolera

Bibliogimcana gener 2013El passat dissabte 26 de gener, en el marc dels actes programats amb motiu de la Festa Major de Sant Vicenç 2013, es va celebrar una nova edició de la Bibliogimcana de La Muntala, enguany dedicada a la literatura futbolera.

Hi van participar un total de 5 grups que van triar els següents noms: Papiflowers; Los chicos de la Isabel; Xurrifutbol; Santviroig i Olímpics.

Bibliogimcana gener 2013La gimcana va arrencar a les 10 del matí, amb la trobada dels participants a la biblioteca. Després es van traslladar a les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol, on els monitors del C.F. Santvicentí els hi tenien preparades unes proves, esportives i intel·lectuals. Així, des de les 10.30 i fins les 12.30 h, els equips van esforçar-se per realitzar les proves i respondre a les preguntes sobre la història del club.

Bibliogimcana gener 2013

Un cop finalitzades les proves i després de la valoració del jurat, format per la regidora d'Ensenyament, Mª Lluïsa Grimal, i en Josep Grau, veí del poble i membre de l'Associació Excursionista Montaltrek, l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va lliurar els premis. A l'acte també assistiren el regidor de Cultura, Amadeu Clofent, així com una representació del Club de Futbol Santvicentí, que enguany ha col·laborat en l'organització de la gimcana.


La classificació dels grups va se la següent:

  1. XURRIFUTBOL
  2. OLÍMPICS
  3. SANTVIROIG
  4. LOS CHICOS DE LA ISABEL
  5. PAPIFLOWERS

Bibliogimcana gener 2013     Bibliogimcana gener 2013     Bibliogimcana gener 2013

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.01.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^