X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Policia Local es traslladarà a l´Avinguda dels Països Catalans
Imatge inexistent - Imatge inexistentEn el darrer Ple del mes de gener, es va aprovar el projecte per a la reforma del local de l´Avinguda dels Països Catalans, número 1, que fins fa poc havia acollit el magatzem de la Brigada Municipal i que, un cop reformat, es destinarà a seu de la Policia Local. Actualment, les dependències policials estan ubicades en els baixos de l'Ajuntament, però el creixement assolit per Sant Vicenç en els darrers anys ha provocat que les instal·lacions hagin esdevingut insuficients.

L´actual seu de la Policia Local disposa d´una superfície útil de 95m2, i les obres de reforma permetran triplicar aquesta superfície, ja que el projecte contempla la rehabilitació total de l´antic magatzem, de planta triangular i amb una superfície construïda de 292m2, per poder donar cabuda a tots els serveis de la Policia Municipal i deixar lliure per a nous usos la seu del C/ Sant Antoni.

La distribució de les noves dependències policials s´ha projectat de manera que es pugui aprofitar al màxim l´entrada de llum i ventilació, i la situació dels serveis i instal•lacions ja existents. Així, el vestíbul inclourà una recepció, una àrea d´espera i un lavabo adaptat d´utilització pública. Des d´aquest espai, s´accedirà directament a tots els despatxos (2 d´atestats i 2 d´oficines) i a través de distribuïdors es connectarà amb les dependències interiors, que constaran de 2 vestidors, separats per a homes i per a dones, una sala polivalent, 2 arxius, una cambra de prevenció i un armari. El futur garatge, de 62m2, ocuparà l´espai que es destina actualment a aquest ús, i l´accés a peu es farà a través d´una porta que s´obrirà al costat del garatge.

Publicat el 06.02.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^