Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Protecció Civil de la Generalitat alerta de possibles nevades a cotes baixes en les properes hores


Protecció Civil ha activat l’alerta del pla NEUCAT davant la previsió de nevades a les comarques de Barcelona les properes hores. Tot i que actualment no es registren incidències, cal reforçar la prevenció i informar-se de les condicions meteorològiques i l’estat de la xarxa viària abans de fer qualsevol desplaçament. Es mantenen també les prealertes de l’INUNCAT per intensitat de pluges i estat de la mar i del PROCICAT per forts vents.

NevadesProtecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat en alerta el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya NEUCAT d’acord amb les darreres previsions meteorològiques, que indiquen que les properes 4 hores pot nevar per sobre dels 200m i acumular-se més de 2cm per sobre dels 400m a l’àrea metropolitana de Barcelona.

El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha indicat que s’observen flocs de neu per sobre dels 200m, i al llarg de les properes 4 hores, pot seguir nevant al Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme, Barcelonès i Baix Llobregat (perill alt); i Alt Penedès i Garraf (perill moderat). En alguns punts de Barcelona, com el Tibidabo o Collserola, ja està nevant i comença a agafar, i en les properes hores ho pot seguir fent.

Protecció Civil recomana estar molt atents a la informació meteorològica i a les incidències viàries, i adaptar l’activitat i mobilitat a la possibilitat que hi hagi gruixos de neu que puguin ocasionar incidències. Tot i això, a hores d’ara hi ha normalitat a la xarxa viària i altres serveis bàsics.

Des de Protecció Civil també es recomana a la població que segueixi els consells d'autoprotecció per a casos de fred i de neu. Podeu accedir-hi clicant AQUÍ.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.03.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^