www.svmontalt.cat

Biblioteques del MaresmeLes Biblioteques Municipals del Maresme presenten, com cada any pels voltants de Sant Jordi, la guia de recursos comarcal que enguany està dedicada a la poesia. Amb el títol El Maresme en vers, les biblioteques conviden a conèixer la comarca, els seus pobles i la seva gent a través dels ulls dels seus poetes.

Cada municipi aporta poesies i il·lustracions d'autors locals que deixen entreveure la vida local ja sigui passada, present o futura. En el cas de Sant Vicenç, Pius Morera és l'autor del poema “El Centre Cívic” que ha estat il·lustrat per Jordi Pallarès.

El Maresme en vers

Com a novetat aquest any 2013, a més del ja habitual format paper, la guia es publica en versió digital, en una APP gratuïta, accessible des de mòbils i tauletes (apte per a Apple IOS i Android). Aquest aplicatiu estarà disponible a partir del 22 d'abril sota el nom de BibliosMaresme a Google Play i a Apple Store.

Les novetats que aporta el format digital són les següents:

  • A partir de la geolocalització de les biblioteques del Maresme, l'usuari sap en cada moment quina és la que li queda més a prop de la seva ubicació actual i com arribar-hi.
  • Consulta de les dades de les biblioteques permanentment actualitzades: horaris, serveis, col·leccions especials, etc.
  • Audició  dels  poemes  recitats  pel  cantautor  Dídac  Rocher,  així  com  la visualització dels vídeos de les diferents biblioteques, inclosos en el Canal de Youtube “Biblioteques Maresme”.
  • Accés a les guies de recursos de la comarca editades en anys anteriors.

Logo La Muntala

La guia de Biblioteques del Maresme es presenta com una eina dinàmica i ampliable per donar a conèixer tots els recursos que tenen les biblioteques d´aquest territori.

Us presentem doncs amb molta il·lusió aquesta guia que esperem que sigui un pas endavant per apropar-vos les biblioteques.

Publicat el 21.04.2013