Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El conseller Felip Puig inaugura el nou centre esportiu i comercial de Sant Vicenç de Montalt
El nou centre Sorli Discau i Sorli Sport entrarà en funcionament a partir del 27 d´abril

Complex Can BoadaEl proper 26 d’abril a les 6 de la tarda, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, inaugurarà el nou centre comercial i esportiu Sorli Discau i Sorli Sport de Sant Vicenç de Montalt. El conseller estarà acompanyat pel diputat del Parlament de Catalunya, Ferran Falcó, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, i el diputat d’Esports del  Diputació de Barcelona, Josep Salom, entre altres autoritats.

El nou complex, que generarà més de 50 llocs de treball directes, suposarà que el veïns i veïnes  de Sant Vicenç puguin gaudir d’una oferta completa en equipaments comercials i esportius sense sortir del municipi.
L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde del municipi, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, així com amb una molt nodrida presència d’alcaldes/ses i regidors de poblacions de la comarca, com Arenys de Mar, Caldes, Llavaneres, Sant Pol, Vilassar de Dalt, El Masnou, Argentona, Canet, Sant Iscle de Vallalta i Arenys de Munt.

Durant l’acte, es podrà gaudir d’un refrigeri servit per Sorli Discau així com de diverses actuacions musicals. També és prevista la participació de la Colla de Geganters de Sant Vicenç de Montalt.

Sorli Sport
El Centre Esportiu, annex al supermercat, és un centre modern, ampli i únic al Maresme que oferirà als seus nous socis Fitness, Natació, Pàdel, Cycling, Activitats Dirigides, Servei d’entrenador personal, zona d’spa, servei de fisioteràpia i massatges, classes de Pilates i Ioga, així com servei de bellesa.

És el primer centre d’aquestes característiques que obre la cadena catalana i ha suposat, juntament amb el supermercat, una inversió de més de 4 milions d’euros.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.04.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^