X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Un establiment santvicentí participa a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa

Jornades Gastronòmiques de la Maduixa 2013Sant Vicenç de Montalt és un dels disset municipis maresmencs que enguany participen a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta al Maresme, que s’allargaran fins al 31 de maig. Durant aquestes setmanes, el restaurant Malibú de Sant Vicenç oferirà maduixes amb xarrup de ratafia i crema catalana amb confitura de maduixes als seus clients.

Les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta compten aquest any amb la participació d'una vuitantena de restaurants i establiments alimentaris de la comarca, 5 més que a l'edició 2012.

Les activitats programades i les ofertes gastronòmiques que proposen els establiments participants es poden veure en el fullet que ha editat el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal a través del projecte Productes de la Terra Maresme. A la publicació també es relacionen els productors de maduixa del Maresme que tenim a la comarca i s'inclouen originals receptes culinàries i una selecció de vins de la DO Alella.

Trobareu aquesta publicació en els establiments participants, a les oficines municipals, oficines de turisme i al Consorci de Turisme. També us el podeu descarregar on-line, clicant sobre la imatge.

Jornades Gastronòmiques de la Maduixa 2013

Jornades Gastronòmiques de la Maduixa 2013

Fitxer: MADUIXA_2013_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 1.55 MB



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.05.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^