X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dissabte, la plaça del Poble es vesteix de fira

Fira Festa d'Estiu 2013Dissabte 29 de juny, la plaça del Poble acollirà la 1a Fira-Festa d’Estiu, una jornada que marcarà l’inici de la temporada estiuenca, convidant-vos a sortir a passejar i gaudir d’una bona estona a l’aire lliure. Aquest dia, el nucli antic es convertirà en l’escenari ideal per a celebrar-hi el 1r Tast de Vins Catalans i Gastronomia de Sant Vicen. Un espai on podreu tastar i comprar vins de les D.O. Terra Alta, Montsant, Alella..., així com productes de la nostra terra com embotits, formatges, coques, ...

Una representació del comerç i la restauració local participaran en aquesta fira, concentrant per una tarda l’oferta local al nucli antic del poble, així doncs hi podreu trobar parades d’alimentació, de flors, de regals, ... I, música en viu per amenitzar una tarda-nit ideal per passejar i gaudir de la fresca a la plaça del Poble.

A més, s’hi duran a terme tallers i activitats per als menuts, organitzades per la Biblioteca Municipal La Muntala que s’ha volgut sumar a aquesta jornada festiva per compartir amb tothom la celebració del seu 10è aniversari.

Campanya Xurripunts d'EstiuLa fira romandrà oberta des de les 5 de la tarda i i fins les 10 del vespre. No us la podeu deixar perdre!!! i... no oblideu els vostres xurripunts, doncs a la Fira-Festa d’Estiu serà el moment de bescanviar-los per una tovallola de microfibra, especialment dissenyada i personalitzada per a l’ocasió.

PROGRAMA D'ACTIVITATS

  • A partir de les 17h: 
    • Tast de vins catalans: Tiquet de 3 vals de degustació dels vins del territori català, per un cost de 5 euros.
    • Mercat de terra endins: Parades de gastronomia i artesania amb productes de la nostra terra.
    • Taller de dibuix: Il·lustrem el conte, "La Muntala, la llum del Gorg".
    • Fira del comerç local: Una representació dels comerciants de Sant Vicenç ens oferiran flors, decoració, coses per a la llar, alimentació, complements per animals...
    • Campanya Xurripunts: Bescanvi dels xurripunts per una tovallola de microfibra personalitzada.
  • A les 17.30h: Lectura del conte "La Muntala, la llum del Gorg", a càrrec dels nens i nenes que fan classes de teatre amb Rosa Pou.
  • A les 18.30h: Celebració del 10è aniversari de la Biblioteca Municipal La Muntala.
  • A partir de les 19h: Jam Sessions - Música en directe

Les regidories de Comerç, Cultura i Ensenyament amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal La Muntala, s’han ocupat d’organitzat la 1a Fira-Festa d’Estiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.06.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^