X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Apunta't a la cadena humana santvicentina

Logo Via CatalanaDes de Sant Vicenç de Montalt per la Independència s’ha engegat la campanya “Apunta’t a la cadena humana santvicentina”, que serà la que dins de la Via Catalana comprendrà 3 trams que aniran entre la rotonda de la N-II, situada entre Caldes i Arenys de Mar, i l’estació de RENFE de Sant Andreu de Llavaneres.

En cada tram, hi haurà 500 persones, i cada persona representarà un metre en la Via Catalana. Això vol dir que des de Sant Vicenç cobrirem un total de 1.500 metres.

L’anomenada Via Catalana que s'organitzarà l'Onze de Setembre, recorrerà 86 municipis i superarà els 400 quilòmetres. Començarà a les 17.14 i la cadena humana enllaçarà el Pertús (Alt Empordà) amb Alcanar (Montsià), passant majoritàriament per municipis arran de la costa i per unes quantes capitals de comarca, com Figueres, Girona, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, el Vendrell, Tarragona, Reus i Amposta, i farà un recorregut per dins de la ciutat de Barcelona, passant per uns quants carrers principals, com la Diagonal, i recorrent la Ciutat Vella (plaça de Sant Jaume inclosa) i l'Eixample, entre més barris.

Les persones que vulguin participar en la cadena hauran poden fer les inscripcions mitjançant aquest formulari

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.07.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^