X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El president de la Federació de Municipis de Catalunya visita Sant Vicenç

Visita xavier AmorAquest matí, el president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha visitat l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, on ha estat rebut per l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa. En aquesta trobada, també han participat la regidora i els regidores de l’equip de Govern, M. Lluïsa Grimal, Lluís Bisbal, Robert Subirón i Enric Miralles.


La reunió ha servit perquè ambdós alcaldes posin en comú les seves opinions sobre aspectes diversos de la vida municipal, posant especial èmfasi sobretot en la reforma de l'administració local i en el problema de finançament dels ajuntaments.


Visita xavier Amor     Visita xavier Amor


En aquest sentit, Xavier Amor ha posat a disposició de l’Ajuntament els diversos serveis que presta la Federació de Municipis de Catalunya per donar suport i recolzament a les entitats locals, en la seva tasca d’administració més propera al ciutadà.


Visita xavier Amor    Visita Xavier Amor


Visita xavier AmorPer la seva banda, l’alcalde li ha explicat al president de la FMC les activitats i projectes que s’han dut a terme a Sant Vicenç en els darrers anys i han parlat dels projectes de present i futur que té en cartera l’equip de govern.

Abans de fer un recorregut pel poble per conèixer de primera mà els equipaments i necessitats del poble, Xavier Amor, que ha estat acompanyat pel 1r secretari del PSC de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval,  ha signat el Llibre d'Honor de l’Ajuntament i ha rebut de mans de l'alcalde una peça de ceràmica il·lustrada amb les imatges més representatives del municipi.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.08.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^