X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Cuina sense pares


La Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament treballa per fomentar una alimentació saludable entre els joves del nostre municipi i facilitar-los una sèrie de recursos per animar-los a posar-se el davantal.

Cuina sense paresDes de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona ens volen fer partícips del nou receptari del projecte “CUINA SENSE PARES”, que va néixer amb l’objectiu de fomentar una alimentació saludable entre els i les joves dels nostres municipis i facilitar una sèrie de recursos a aquest col·lectiu per animar-los a posar-se el davantal.

Per aconseguir aquesta fita, s’han elaborat una sèrie de productes que pretenen fomentar una alimentació saludable. Un d’aquests ha estat la creació del nou “receptari cuina sense pares” on es recullen receptes fàcils, ràpides i econòmiques, en format de menús de dinars i sopars, que permetran que els joves s’introdueixin en el món culinari, tot cuinant plats saludables.

El que es vol aconseguir amb aquest material és que esdevingui una eina pràctica de consulta per a una alimentació sana, per aquest motiu, totes aquestes receptes es troben recollides en un format paper especial per cuina i en un format audiovisual per poder-se’l descarregar i facilitar la seva consulta en qualsevol moment.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.10.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^