X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dissabte 14 de desembre, una versió renovada dels Pastorets al Cívic

PastoretsLa Regidoria de Cultura puja el teló de les festes nadalenques amb una representació del clàssic del nostre Nadal en una nova adaptació plena d’humor i música per a tota la família!

Pastorets, Pastorets!, de l’Evocador Produccions, farà que gaudiu i rieu de valent amb les aventures de Lluquet & Rovelló! La cita és el dissabte, 14 de desembre, a les 6 de la tarda al Centre Cívic El Gorg.

Sinopsi
És Nit de Nadal a Sant Torrat de Capsigrany! Lluquet i Rovelló fan temps per no adormir-se abans d’anar a la Missa del Gall. Quan l’àvia de Lluquet els proposa d’explicar-los un conte de Nadal, els adverteix que, si s’adormen, aniran a
parar dins de la història…

Dit i fet, tots dos pastorets s’adormen i es desperten en un bosc llunyà! Ui, qui és aquest pagès tan malhumorat? És Satanàs! I no està sol. L’acompanya el seu ajudant Llucifer! Quina aventura!

Si Lluquet i Rovelló aconsegueixen portar-se bé i despistar el dimoni, arribaran a Betlem i podran veure el naixement de l’Infant Jesús. Però Satanàs és astut i els voldrà temptar… Se’n sortirà?

Ai, que Sant Miquel ens ajudi! I sobretot que porti posades les ulleres, que sense elles no hi veu tres en un burro!

Mentrestant, nens i nenes, feu cas de les paraules de Sant Miquel: "Anem cantant camí de Betlem i els dimonis espantarem!”


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.12.2013
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^