X
Trobades amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres, 21 d'abril de 2006  -  12 h migdia
Celebració del Dia de les Esquadres
Els Mossos d'Esquadra de l'ABP de Mataró celebraran el "Dia de les Esquadres" amb tots els santvicentins i santvicentines que vulguin participar-hi.

L'acte comptarà amb la presència del president del Consell Comarcal del Maresme, Pere Almera, de l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Lluís Bisbal, de l'inspector, Felip García, cap de l'ABP de Mataró, i del caporal cap i caporal sots-cap de la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt, Joaquim Buch i Josep Bellonch, respectivament.

En els decurs de la celebració es farà el lliurament de felicitacions i trofeus de proves esportives als agents, i es projectarà un vídeo sobre el Mossos d'Esquadra. En acabar, se servirà un petit refrigeri.

El Govern català va aprovar l´any 2005 declarar el dia 22 d´abril el Dia de les Esquadres.  Aquesta data ja va ser declarada el Dia dels Mossos d´Esquadra l´any 1997, ja que el mateix dia, però de l´any 1982, el Govern català va acceptar la transferència de la Secció de Mossos d´Esquadra de Barcelona a la Generalitat de Catalunya. La denominació “Dia de les Esquadres”  vol potencia el caràcter històric del cos i d'aquelles primeres Esquadres creades en el segle XVIII, i  contribueix a la consideració del cos de Mossos d'Esquadra com a policia arrelada a la cultura i al poble de Catalunya.

Lloc: Centre Cívic
Ho organitza: Mossos d'Esquadra de l'ABP de Mataró amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
Preu: gratuït
Tipus d'acte: Festa
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^