X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç aposta pels artistes locals

Gina PórteraL’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va rebre ahir de mans de l’artista plàstica Gina Pórtera la pintura original que ha servit de base per ha realitzar les litografies amb què l’Ajuntament obsequiarà les autoritats i personatges il·lustres que ens visitin.

A partir de l’obra original, que recull una vista panoràmica del nucli antic de Sant Vicenç, se n’ha fet una tirada limitada de 50 exemplars.  

La Gina Pórtera és una artista plàstica de projecció internacional que ha participat en gran nombre d’exposicions individuals i col·lectives a Espanya, Alemanya, França i Noruega, i podem trobar mostres de la seva obra a la Col·lecció d’Art Contemporani de la Fundació Avui, als Fons d’Art del Banc de Sabadell o a l’Ajuntament de Tremp.
 
Aquesta no és la primera vegada que la Gina participa en projectes municipals, així l’any 2010 va realitzar, de manera altruista, les il·lustracions del conte “El retorn dels Bóbuls i les Margaridasses”, editat per l’Ajuntament amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.02.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^