X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja estan aquí les Jornades Gastronòmiques de la Patata

Jornades Gastronòmiques de la Patata 2015La Regidoria de Turisme i el sector de la restauració del municipi organitzen una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Patata, que enguany se celebraran del 7 de maig al 7 de juny.

Les jornades arriben a la seva cinquena edició precedides per l'èxit de les anteriors i, en aquesta ocasió, hi participen cinc establiments locals que han ideat els plats més originals i apetitosos, elaborats amb l'ingredient estrella, la patata.

Jornades Gastronòmiques de la Patata 2014La patata és la protagonista d'aquestes jornades per ser un producte molt arrelat a la història de Sant Vicenç. A més, les seves propietats nutritives i alimentàries fan que sigui un producte de proximitat amb un gran ventall de possibilitats gastronòmiques dins de la cuina mediterrània.

Els cuiners i les cuineres dels cinc establiments participants han creat, per a introduir als seus menús durant un mes, plats elaborats amb l'ingredient estrella tant suggerents com milfulles de patata, Pil-Pil de patata amb virutes de bacallà, pastis de patata i carn o bressol de patita farcida de carn amb gratinat de formatge sobre amanida de nopals, entre altres.

Les Jornades Gastronòmiques de la Patata van néixer el 2011 amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar el sector de la restauració al municipi, donar un valor afegir a la gastronomia local i crear un nou atractiu turístic que incrementés el nombre de visitants. Per portar-les a terme, la Regidoria de Turisme i l'Ajuntament han comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Jornades Gastronòmiques de la Patata 2015

Jornades Gastronòmiques de la Patata 2015

Fitxer: JORNADES_GASTRONOMIQUES_PATATA_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.81 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^