X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç se suma al festival Poesia i +
El festival se celebra del 3 al 13 de juliol, amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Vicenç i Llavaneres

Trobareu tota la informació sobre el festival Poesia i + al web www.poesiaimes.cat/ 

La Fundació Palau de Caldes d’Estrac presenta la novena edició del festival Poesia i +, que des del 2006 presenta propostes que des de la poesia s’acosten a altres disciplines artístiques. El festival té lloc principalment al pati de la Fundació i al parc de Can Muntanyà, dos espais connectats que ofereixen un marc incomparable, amb vistes a Caldes d’Estrac i el Mediterrani. Com a novetat d'aquest 2014, el festival comptarà amb la participació dels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres.

L’acte central del festival és la Nit dels Poetes, que com cada any presenta tres veus destacades de la poesia catalana actual. Enguany tindrà lloc el dissabte 12 de juliol, amb la participació de Susanna Rafart, Mireia Calafell i Carles Hac Mor, i tot seguit hi haurà l’actuació de Toti Soler, que repassarà un dels seus discos més inoblidables i homenatjarà Joan Vergés (1928-2014).

D’entre les propostes musicals, destaquen el concert de Paco Ibáñez, que obrirà el festival, així com els d’Adrià Puntí i Albert Pla, que oferiran cadascú un concert especial en solitari. També cal destacar els concerts de Hidrogenesse i Esperit! amb Za!, que obren encara més l’espectre sonor del festival. En aquest sentit també destaquen la proposta poètica de Jansky, que relaciona poesia i electrònica, i la d’Andreu Subirats, que és considerat un dels millors recitadors catalans.

L’espai central del festival és el parc de Can Muntanyà, que domina el poble i s’atansa al Mediterrani. Abans i després de les actuacions que hi tindran lloc, serà un espai de trobada distès i privilegiat, amb servei de bar i un acurat disseny de l’espai.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.07.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^