Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde i la regidora d'Ensenyament visiten les obres de l'institut

Visita obra institut Miquel Àngel Martínez i Camarasa, alcalde de Sant Vicenç, i Ma Lluïsa Grimal, regidora d’Ensenyament, acompanyats dels Serveis Tècnics Municipals, van realitzar ahir una visita d’inspecció per comprovar in situ l’estat actual de les obres de l’institut.

L’equip d’arquitectes, aparelladors i enginyers que està al capdavant del projecte de construcció de l’institut es va ocupar de posar al dia i informar de la bona marxa de les obres, que segueixen el calendari previst, als representants municipals i al cap de la secció d’obres i manteniment del Departament d’Ensenyament que pertany als Serveis Territorials del Maresme - Vallès Oriental, Josep Magret.

La construcció del nou edifici de l’Institut Esteve Albert va a càrrec de la UTE Benito Arnó e Hijos, SAU&Euroconstruc, SA. Les obres es van iniciar al mes d’octubre del 2013, és previst que finalitzin a finals del 1r trimestre del 2015 i compten amb un pressupost de 5.344.082 euros que seran finançats íntegrament per la Generalitat de Catalunya.

Visita obra institut     Visita obra institut

El nou equipament escolar acollirà prop de 450 alumnes de Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac, està estructurat en tres nivells i constarà de 12 aules d’ESO i 4 de Batxillerat, tallers, despatxos, aula d’informàtica, laboratori, gimnàs, biblioteca, menjador, pista poliesportiva exterior, vestidors, patis d’esbarjo, porxos i unes vistes excepcionals al mar.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.07.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^