X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Anuncis oficials
El Ple de juliol serà el dijous 24
Podeu escoltar el Ple en directe a Ràdio Santvi al 107.4 FM, mitjançant internet des de la web municipal i també a través del mòbil o tablet


Els/les veïns/es interessat/des en formular preguntes al Ple caldrà que prèviament les hagin presentat amb 48h d'antelació mitjançant una instància a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o bé a través dels correus electrònics: alcaldia@svmontalt.cat o comunicacio@svmontalt.cat


El Ple d'aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària el dia 24 de juliol a les 20.00 hores a la Sala de Sessions de la Casa de la Vila, amb l'ordre del dia que tot seguit reproduïm:

ORDRE DEL DIA


PRIMER. ACTES PENDENTS D'APROVAR
PLE2014/8 ORDINÀRIA 26/06/2014

SEGON. CORRESPONDÈNCIA OFICIAL I DESPATX D’OFICI

TERCER. DONAR COMPTE DE L’ACORD DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DE MODIFICACIÓ ORDENANÇA NÚMERO 22 ESCOLA BRESSOL ARTICLE ACREDITAMENT I RÈGIM DECLARACIÓ I INGRÉS.

QUART. PROPOSTA D’ACORD AL PLE D’APLANAMENT EN ELS RECURSOS CONTENCIOSOS ADMINISTRATIUS FORMULATS PER LES OPERADORES DE TELEFONIA MÒBIL, EN RELACIÓ A L’ORDENANÇA FISCAL MUNICIPAL, REGULADORA DE LA TAXA PER APROFITAMENT ESPECIAL DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL A FAVOR D’EMPRESES EXPLOTADORES DE SERVEIS DE SUBMINISTRES D’INTERÈS GENERAL.

CINQUÈ. APROVACIÓ DEL PLA LOCAL DE JOVENTUT 2014-2017.

SISÈ. APROVACIÓ DEL PROJECTE DE REFORMA INTERIOR DEL CASAL DE CULTURA DIVIDIT PER FASES.

SETÈ. PRECS I PREGUNTES.

L'alcalde,

Miquel Àngel Martínez i Camarasa

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.07.2014

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^