Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Resposta de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt a la notícia publicada al web municipal de Caldes en la qual s'acusa a la Policia Local de Sant Vicenç de multar de manera arbitrària als veïns de Caldes

En relació al comunicat de premsa que va publicar ahir, 22 de juliol, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac al seu web municipal en el qual s’acusa a la Policia Local de Sant Vicenç de multar de manera arbitrària als conductors caldencs que aparquen a les zones blaves de Sant Vicenç, i atès que el conjunt d’informacions facilitades en l’esmentat comunicat falten a la veritat, el consistori santvicentí vol fer les següents puntualitzacions:

  • El conveni sobre intercanvi de zones blaves entre Sant Vicenç i Caldes, signat l’any 2008 no és vigent des de l’agost del 2012.
  • Una vegada exhaurit l’esmentat conveni, no s’ha signat cap addenda que li pogués donar continuïtat.
  • Tot i no haver conveni en vigor i per tal de mantenir els beneficis dels quals venen gaudint els caldencs i caldenques en l’àmbit de l‘intercanvi de zones blaves, el 20 de desembre de 2013, l’Ajuntament de Sant Vicenç va publicar al seu web municipal el detall dels llocs on els veïns de Caldes amb distintiu en vigor del seu Ajuntament podien aparcar de manera gratuïta.
  • L’Ajuntament de Caldes d’Estrac en cap moment ha informat públicament als seus veïns de les zones blaves de Sant Vicenç on hi podien aparcar lliurament, cosa que si ha fet el consistori santvicentí, comunicant als veïns de Sant Vicenç que podien aparcar única i exclusivament a l’aparcament de Renfe, a tocar de la N-II. Tanmateix, des de l’Ajuntament de Caldes no només no s'ha informat els seus veïns, sinó que se'ls menteix dient-los que poden aparcar a totes les zones blaves de Sant Vicenç.
  • D’ençà de l‘inici d’aquest conflicte, la Policia Local de Sant Vicenç  mai ha multat als veïns de Caldes que aparquen els seus vehicles als llocs indicats en la nota de premsa emesa el 20 de desembre de 2013.
  • Atenen un acord del Ple Municipal de Sant Vicenç de Montalt, el govern santvicentí es va sotmetre a la mediació d’un tercer per tal de trobar una solució que donés resposta a les necessitats dels veïns santvicentins i caldencs.
  • En aquest sentit, el passat 7 de març d’enguany es va celebrar una reunió a la qual van assistir els alcaldes d’ambdós municipis, i el Sr. Josep Rull i el Sr. Joan Morell, com a mediadors. En aquesta reunió es va arribar a l’acord que cada Ajuntament posés a disposició dels veïns de l’altre municipi un total de 300 places de zona blava i que l’Ajuntament de Caldes designaria la persona que havia d’acabar de perfilar i donar forma al nou conveni a signar, que recolliria els acords assolits en el decurs de la reunió celebrada el dia 7 de març.
  • Des del passat mes de març i fins a sis vegades, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha sol·licitat per escrit a l’alcalde de Caldes que designés el seu representant sense que fins al moment s’hagi obtingut cap resposta al respecte per part del Sr. Joquim Arnó.
  • L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, tal i com va informar el passat 20 de desembre de 2013, continuarà respectant els beneficis dels que venen gaudint els veïns caldencs que aparquen de manera gratuïta en les zones blaves assenyalades pel consistori santvicentí, que són un total de cinc zones distribuïdes en llocs estratègics del municipi:
    • Plaça de l'Església
    • C/ Costa Brava
    • C/ Mediterrani
    • Pàrquing de la zona comercial del C/ Ginesta
    • Aparcaments de l'AV. Toni Sors (riera del Gorg i Av. Montaltnou)
  • El consistori santvicentí lamenta que des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac es menteixi als seus veïns, traslladant la seva falta de responsabilitat envers els seus vilatans a l’Ajuntament de Sant Vicenç.

Tot seguit trobareu el conveni que es va signar l’agost del 2008 i que va deixar de tenir vigència l’agost del 2012, així com les diverses cartes que l’alcalde de Sant Vicenç ha fet arribar a l’alcalde de Caldes per tal d’aconseguir plasmar per escrit els acords als que ambdós van arribar durant la reunió celebrada amb els mediadors el passat 7 de març, i que el Sr. Joaquim Arnó, alcalde de Caldes, una vegada més no vol respectar, en una decisió que perjudica les relacions entre ambdós municipis i sobretot als veïns i veïnes de Caldes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.07.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^