X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tornen les Estades Esportives d'Estiu
Les activitats esportives es reprendran l'1 de setembre i finalitzaran el 12 de setembre

Si esteu interessats en inscriure els vostres fills i filles a les Estades Esportives que es faran la setmana del 8 al 12 de setembre, encara hi ha places disponibles i podeu informar-vos al Pavelló Municipal Toni Sors fins al 2 d’agost i a partir de l'1 de setembre, de dilluns a divendres, de 9 a 11h i de 15 a 16h.

Estades EsportivesCom cada any l'Ajuntament de Sant Vicenç, mitjançant la Regidoria d'Esports, està oferint una àmplia oferta d'activitats esportives adreçades a nens, nenes i joves entre 3 i 16 anys, que es van iniciar el passat 23 de juny i s'allargaran fins al dia 12 de setembre, tot i que entre el 2 i el 29 d'agost no hi haurà activitats atès que en aquestes dates les famílies aprofiten per gaudir de les seves vacances.

En total s'han ofert més de 400 places per a nenes i nens residents al municipi, que han gaudit de descomptes en el preu, tot i que també s´hi han acollit infants i joves no residents a Sant Vicenç.

     Estades Esportives

Les activitats han estat pensades per poder fer-les en setmanes, en horari de matí i tarda, amb la possibilitat de poder demanar serveis opcionals d'acollida i de menjador.

Enguany, la programació d'activitats esportives d'estiu també s'ha vist complementada per l'oferta de campus que han posat en marxa el C.F. Santvicentí i els clubs de Bàsquet 3 Viles i de Patinatge Artístic de Sant Vicenç.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.07.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^