Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Continuen obertes les inscrpcions per a les sessions del Forma't 2014

El cicle per a la formació i l'ocupació de Sant Vicenç i Llavaneres incorpora aquest any Sant Iscle i ofereix un total de 14 sessions.

Forma't 2014Atès l’èxit de participació de la primera edició del Forma’t, la Regidoria de Promoció Econòmica posa en marxa aquest mes de setembre una nova edició d’aquest cicle de xerrades i accions formatives amb l’objectiu de donar eines a diferents col·lectius, com persones en situació d’atur, empreses i emprenedors que formen el teixit productiu local, per tirar endavant els seus projectes professionals.

El Forma’t 20114 s’allargarà fins al desembre i oferirà 14 sessions gratuïtes dedicades a les noves tecnologies, la motivació per a la recerca de feina i la creació d'empreses i els recursos humans.

Enguany, la novetat és que a la proposta de les regidories de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i de Sant Andreu de Llavaneres s'hi afegeix l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta.

A Sant Vicenç, s'oferiran cinc sessions, els dies 15, 17 i 29 d’octubre i 26 i 28 de novembre, que es duran a terme de 9.30 a 12.30h, al 1r pis de l’equipament municipal de l’Av. Verge de Montserrat, 1. Tanmateix, si són del vostre interès, també us podeu inscriure a les sessions de Llavaneres i Sant Iscle.

Clicant aquí, us podreu inscriure a les sessions que s'impartiran a a Sant Vicenç de Montalt.

Clicant aquí, us podreu inscriure a les sessions que s'impartiran a Sant Andreu de Llavaneres.

Clicant aquí, us podreu inscriure a les sessions que s'impartiran a a Sant Iscle de Vallalta.

Aquesta acció està impulsada conjuntament pels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Iscle de Vallalta i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a promocioeconomica@svmontalt.cat 

Forma't 2014

Forma't 2014

Fitxer: FORMA_T_2014.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 993.87 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.09.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^