X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Canvi de freqüències de la TDT

TDT

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt informa que el 26 d’octubre començaran les emissions per les noves freqüències de TDT, per la qual cosa s'hauran d'adaptar les antenes col·lectives de les comunitats per continuar rebent tots els canals de televisió, mentre que en els habitatges familiars amb antena individual només hauran de resintonitzar els aparells.

Aquest canvi respon al procés d'alliberament del Dividend Digital, que suposa la reubicació de les freqüències de televisió a la banda 800MHz per deixar espai a les noves xarxes d'alta velocitat 4G.

Antena TVFins a l'1 de gener del 2015, les cadenes emetran simultàniament per la freqüència antiga i la nova i a partir de 1 de gener del 2015 només ho faran per a aquesta última, per tant aquesta serà la data límit per adaptar les antenes col·lectives. El cost del canvi l'hauran d'assumir els usuaris. En aquest sentit, el Govern de l’Estat ha posat en marxa un pla d'ajudes per subvencionar les adaptacions a les Comunitats de Propietaris.

La ciutadania pot informar-se a www.televisiondigital.es i als telèfons 901 20 10 04 i 954 30 77 96.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.10.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^