X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Carlos López és el nou president de l'AFA de l'Institut Esteve Albert

AFA Institut Esteve Albert

L’AFA de l’Institut Esteve Albert va celebrar el passat 1 de desembre l’Assemblea General en la qual es van renovar els càrrecs de la Junta Directiva. Els socis de l’AFA van escollir Carlos López com a nou president en substitució de Jacobo García-Nieto. La nova vicepresidenta passa a ser Rita Devesa en substitució de Jaume Arcos, que deixa la vicepresidència per a reemplaçar a Berta Sala en la secretaria.

En la nota que ens ha fet arribar l’AFA, que tot seguit reproduïm, dediquen unes paraules d’agraïment i reconeixement als membres sortints de la Junta i molt especialment a en Jacobo García-Nieto:

"Volem agrair a tots els membres sortints la seva feina i entrega, i molt especialment a en Jacobo per la seva dedicació sense límit, l’estimació demostrada envers l’AFA i la seva encomiable perseverança en la lluita per un institut millor en representació de totes les mares i pares.

Moltes gràcies a tots!

També volem desitjar molta sort al nou president i els nous membres de la junta i encoratjar-los a afrontar el reptes immediats i futurs amb il·lusió i energia.

Finalment recordar-vos que l’AFA està oberta a tothom i que pel bé de l’institut i de l’educació nostres fills és necessària una major col·laboració i implicació per part de tots nosaltres. Lamentablement la participació és manifestament millorable i una prova d’això és la molt baixa assistència de pares en la última assemblea general.

Cordialment,
Comissió de Comunicació."

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.12.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^