www.svmontalt.cat

Conveni AMPA Sot del Camp

Novament arriben les èpoques de vacances escolars de Nadal i a Sant Vicenç sorgeixen iniciatives orientades a cobrir les necessitats d'educació en el lleure que aquest períodes sense escola planteja a moltes famílies.

Enguany, a causa de les obres que es duran a terme al Pavelló Municipal Toni Sors, l’Ajuntament no ha pogut programar les Estades Esportives de Nadal que tan bona acceptació tenen entre les famílies santvicentines i des de la Regidoria d’Ensenyament del consistori s’ha valorat de forma positiva la iniciativa de l’AMPA de l’Escola Sot del Camp d’oferir un Casal de Nadal adreçat als infants aquestes vacances escolars.

Escola Sot del CampEn aquest sentit, l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i la presidenta de l’AMPA, Àgueda Rovira, han signat un conveni per tal de cedir diverses instal·lacions de l’escola totalment adequades per al desenvolupament d'aquests tipus d’activitats amb l'objectiu de donar resposta a aquesta necessitat d'educació en el lleure. A l'acte de signatura també hi van assistir la regidora d'Ensenyament, Ma. Lluïsa Grimal, i la vicepresidenta de l'AMPA.

L'Ajuntament de Sant Vicenç cedeix de manera gratuïta les instal·lacions i l’AMPA només s’haurà de fer càrrec de les despeses extraordinàries de neteja, llum, aigua..., en considerar que les activitats a desenvolupar comporten un benefici econòmic per a l’entitat organitzadora. A més, el consistori vetllarà perquè les activitats que es realitzin compleixin tots els requisits legals que regulen les activitats d’educació en el lleure, en les quals participen menors de 18 anys i en garantirà, sobretot, la seguretat i una adequada atenció als infants.


Publicat el 15.12.2014