X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La plaça del Poble batega amb la Fira de Nadal

Fira Nadal 2014

El passat cap de setmana, comerciants i empresaris de Sant Vicenç van fer bategar la plaça del Poble, convertint-la en un aparador, on es podien adquirir tot tipus d'articles nadalencs i regals per aquestes festes i gaudir d'activitats pensades per a totes les edats.

Fira Nadal 2014Enguany s'hi podien trobar 24 carpes, set més que en l´edició de l'any passat.

Més a més, la Creu Roja en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social, s'hi van sumar amb una carpa de recollida de joguines de la campanya “No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets”.

També Sant Vicenç per la Independència va posar el seu granet de sorra, duent a terme una activitat solidària amb La Marató. Així, el nostre municipi ha pogut sumar 1.017,20 euros en el marcador de La Marató, que enguany estava dedicada a les malalties del cor.

Fira Nadal 2014


Durant la fira, els santvicentins van poder aprofitar per bescanviar els “Xurripunts” aconseguits comprant en els comerços locals per un exclusiu paraigües molt santvicentí.

La Regidora de Comerç, Gemma Duran, ha explicat que ha augmentat el nombre de comerciants satisfets amb el resultat de la fira. Duran també ha fet una valoració positiva dels tallers i activitats complementàries que s'han fet en aquesta edició i segons ha dit “l'èxit de públic ha contribuït a què la fira esdevingui una plataforma perquè el comerciants del municipi puguin donar a conèixer la seva empresa i productes”.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.12.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^