X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les AMPES de Sant Vicenç de Montalt sumen esforços
Dissabte, 10 de juny a partir de les 11 del matí al Parc dels Germans Gabrielistes, Festa Final de Curs 2005-2006
El mes de juny arriba puntual a la seva cita amb l´estiu carregat de llum, color, música, foc i festa!  Els dies més llargs,  més curtes les nits, final de curs a les escoles... I vacances! Guardarem  abrics, motxilles, carpetes, llibres... Traurem samarretes, banyadors, tovalloles... I en acabar les vacances... tornem-hi! Un nou curs, nova aula, llibres nous i potser... nous companys! Un  cicle natural que es repeteix, any rere any, i que esdevé tan quotidià com el canvi d´estació; un cicle que enguany, i com ja és tradicional,  es començarà a tancar amb la Festa de Final de Curs.

Però aquest 2005-2006, ha estat, si més no, un curs una mica diferent als anteriors; en l´àmbit educatiu, Sant Vicenç ha viscut el naixement de la nova escola Sot del Camp i de dues noves Associacions de Pares i Mares d´Alumnes: la del Sot del Camp i la de l´Escola Bressol Municipal Els Garrofers. I per celebrar-ho, les AMPES de les tres escoles han tingut la bona pensada d´organitzar conjuntament la FESTA amb majúscules. Una gran festa,  preparada amb molta cura, que busca, per sobre de tot, ser unitiva en la seva diversitat. Dissabte, 10 de juny a partir de les 11 del matí, el Parc dels Germans Gabrielistes acollirà a la gran família educativa de Sant Vicenç: alumnes, mestres, pares i mares, avis i àvies, germans , amics...

Sense descans, al llarg de tota la jornada, s´aniran succeint les diferents activitats que les AMPES han programat per satisfer els gustos de petits, joves i grans: quads, futbolí humà, ludoteca, inflables, scalextric, tennis taula, ballada de gegants, grallers  i un seguit de divertits jocs i tallers per a tota la família.  I després de tanta activitat... Res millor que  un bon dinar! No cal que porteu ni gots, ni plats, ni coberts; el tiquet segur que ja el teniu des de dies abans així que, a l´hora de seure a taula,  només us caldrà tenir bona gana  per assaborir el menú que ens han preparat per l´ocasió: paella mixta, vi, aigua o refrescos, cafè  i un bon gelat! I si esteu pensant en fer la migdiada després d´endrapar... aneu ben errats, ja que les AMPES no us deixaran ni un minut de descans: batucada, pallassos, xocolatada... i ens han assegurat que també  hi haurà un bon grapat de sorpreses per a petits i grans.

Ha estat molta i molt bona la feina feta per les AMPES al llarg de tot el curs escolar, i aquesta festa n´és un bon exemple.  Des de l´Ajuntament, ens felicitem per la iniciativa conjunta de les tres AMPES a l´hora d´organitzar-la, i us animem a participar-hi activament i a viure-la amb intensitat.  Aquesta serà, potser, una bona manera de reconèixer i recolzar la tasca que duen a terme. 

L´organització de la festa ha anat a càrrec de les AMPES del CEIP Sant Jordi, CEIP Sot del Camp i Escola Bressol Municipal Els Garrofers, que han  comptat amb la col•laboració d´un grup de joves santvicentins que conduiran els tallers i jocs, dels grallers de la Colla Gegantera i de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.06.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^