X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Xurravins, a la festa!!!
La Festa Major d'Hivern arrencarà el dia 11 i s'allargarà fins al dia 25 de gener

Consulteu AQUÍ el programa de la Festa Major de Sant Vicenç 2015.

Festa Major Hivern 2015La Regidoria de Cultura ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major dedicada al patró, Sant Vicenç. Per anunciar la festa, s’ha triat la imatge d’un ocell, el xurraví, nom amb el qual ens identifiquem els santvicentins. Les activitats començaran el dia 11 amb la tradicional Escudellada que arriba a la seva 20a edició i s’allargaran fins el 25 de gener.

La diada central de la Festa Major d’enguany es viurà dijous 22 de gener, Sant Vicenç, amb la tradicional missa solemne, la ballada de sardanes, el vermut popular i la doble sessió de concert i ball amb l’Orquestra Selvatana.

Però, al programa, dissenyat per a satisfer tots els gustos, hi ha lloc per activitats ja consolidades, com ara el Mercat Medieval, la Trobada de gegants o l’exitosa Montaltbike, i també per a novetats destacades, com ara la nit d’humor que portarà a l’escenari del Cívic a en Joan Pera i l’Àngel o la 1a edició de la Cursa popular, de caràcter benèfic, que servirà per recaptar fons per a la Fundació Fedamar per discapacitats físics i/o psíquics.

La Festa Major de Sant Vicenç 2015 també tindrà propostes per als joves, convidant-los a jugar al Paintball als Pins de l’Andreu o a gaudir de la Night Prix, la nit més divertida del Cau Jove. A més, hi haurà la final del Campionat de billar, un espectacle de circ destinat als més menuts de casa i la Bibliogimcana.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.01.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^