Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
PortadaPortada - Serveis generalsServeis generalsPortada - Serveis generals - Gestiˇ Econ˛micaGestiˇ Econ˛micaPortada - Serveis generals - Gestiˇ Econ˛mica - e.FACT: Factures Electr˛niquese.FACT: Factures Electr˛niques
Perfil de contractant
Informate'n de les licitacions en curs
e.FACT: Factures Electr˛niques

Des d'aquest espai podeu presentar les vostres factures electr˛niques i consultar el seu estat de tramitaciˇ, sense necessitat d'imprimir-les ni de desplašar-vos a les oficines municipals.

La presentaciˇ de factures electr˛niques es realitza a travÚs d'e.FACT, que Ús el servei que el Consorci Administraciˇ Oberta de Catalunya posa a l'abast de totes les administracions p˙bliques catalanes.

El 15 de gener del 2015 entra en vigor la llei 25/2013, d'Impuls de la factura electr˛nica i creaciˇ del registre comptable de factures al Sector P˙blic, que estableix la obligatorietat que totes les administracions p˙bliques rebin les factures en format electr˛nic.

Amb motiu d'aquest canvi normatiu, i amb la voluntat d'acostar-nos a les noves formes de relaciˇ que utilitzen les tecnologies i els procediments de la administraciˇ electr˛nica, l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt posa a la vostra disposiciˇ diferents eines per ajudar-vos a posar en prÓctica aquest nou procediment.

B˙stia de lliurament de factures

La b˙stia de lliurament de facturaciˇ electr˛nica Ús un portal web de lliure accÚs que permet als prove´dors de l’Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt el servei de tramesa de factures i documents annexos amb aquestes.

Per fer possible l'expediciˇ de factures electr˛niques Ús obligatori informar dels codis DIR3. L'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt tÚ un ˙nic codi per a l'Oficina Comptable, Ďrgan Gestor i la Unitat Tramitadora, Ús el L01082649.

Facturaciˇ Electr˛nica


Manual d'usuari de la b˙stia de lliurament 

 
Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona