X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Portada > Serveis generals > Hisenda i Gestió Econòmica > e.FACT: Factures Electròniques
Botó que mostra/amaga menú lateral
e.FACT: Factures Electròniques

Des d'aquest espai podeu presentar les vostres factures electròniques i consultar el seu estat de tramitació, sense necessitat d'imprimir-les ni de desplaçar-vos a les oficines municipals.

La presentació de factures electròniques es realitza a través d'e.FACT, que és el servei que el Consorci Administració Oberta de Catalunya posa a l'abast de totes les administracions públiques catalanes.

El 15 de gener del 2015 entra en vigor la llei 25/2013, d'Impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures al Sector Públic, que estableix la obligatorietat que totes les administracions públiques rebin les factures en format electrònic.

Amb motiu d'aquest canvi normatiu, i amb la voluntat d'acostar-nos a les noves formes de relació que utilitzen les tecnologies i els procediments de la administració electrònica, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a la vostra disposició diferents eines per ajudar-vos a posar en pràctica aquest nou procediment.

Bústia de lliurament de factures

La bústia de lliurament de facturació electrònica és un portal web de lliure accés que permet als proveïdors de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt el servei de tramesa de factures i documents annexos amb aquestes.

Per fer possible l'expedició de factures electròniques és obligatori informar dels codis DIR3. L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt té un únic codi per a l'Oficina Comptable, Òrgan Gestor i la Unitat Tramitadora, és el L01082649.

Facturació Electrònica


Manual d'usuari de la bústia de lliurament 

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^