X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nova Oficina de Benestar Social i Família a Mataró

A la nova Oficina de Benestar Social i Família de Mataró, ubicada al número 18 del carrers Nàpols, és on s’han d’adreçar els santvicentins i santvicentines per tramitar les prestacions, ajuts i recursos, com ara prestacions econòmiques per a famílies amb infants o per a persones amb discapacitat, pensions no contributives, reconeixements del grau de discapacitat, o sol·licituds de títol de família nombrosa i monoparental.

Oficina de Benestar i FamíliaL’alcalde de Sant Vicenç i president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, juntament amb l’alcalde de Mataró, Joan Mora, i la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, van inaugurar el passat 30 de gener la nova seu de l’Oficina de Benestar Social i Família (OBSF) de Mataró.

Aquesta OBSF, en funcionament des de 1987, es trobava ubicada des de l’inici de la seva activitat al carrer de Vitòria. Però amb el pas dels anys i degut a l’increment d’usuaris, es va anar convertint en un espai poc adequat per a la prestació del servei.

La nova seu de l’OBSF de Mataró està ubicada al número 18 del carrer de Nàpols.

Les oficines de Benestar Social i Família

Les OBSF són dependències administratives d’atenció presencial que apropen els serveis i els recursos del Departament de Benestar Social i Família i els de l’Administració de la Generalitat de Catalunya a la ciutadania i al món associatiu del territori. En aquests espais, s’informa sobre recursos adreçats a famílies, joves, dones, gent gran, associacions o voluntariat, així com d’altres serveis o prestacions.

També es tramiten prestacions, ajudes i recursos, com ara subvencions per a associacions, prestacions econòmiques per a famílies amb infants o per a persones amb discapacitat, pensions no contributives, reconeixements del grau de discapacitat, es tramita el registre d’associacions o se sol·licita el títol de família nombrosa i monoparental.

Des de les oficines també es col·labora amb campanyes de sensibilització cívica i de voluntariat, i es dóna suport a les iniciatives del teixit associatiu de Catalunya per afavorir el seu arrelament i el seu desenvolupament dins les competències departamentals.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.01.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^