X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa una nova edició del Forma't
Inscripcions obertes

Forma't 2015Amb la voluntat de donar continuïtat al programa de suport a les empreses i les persones emprenedores del municipi i també a les persones que es troben a l’atur, la Regidoria de Promoció Econòmica posa en marxa una nova edició del cicle per a la formació i l’ocupació Forma’t.

El programa inclou fins a un total de 13 accions formatives enfocades, d’una banda, a la creació i la consolidació d’empreses, i d’una altra banda, a fomentar l’ocupació, que es duran a terme entre els mesos de febrer i novembre.

Les sessions són gratuïtes i es realitzaran a l’aula de formació ubicada al 1r pis de l’equipament municipal de l’Av. Verge de Montserrat i al Centre Cívic El Gorg. Entre els temes que s’hi tractaran, estaran com aprofitar les oportunitats i possibilitats que ofereixen les noves tecnologies i les xarxes socials per fer negocis o trobar feina o un curs d’anglès comercial.

Clicant aquí, us podreu inscriure a totes les sessions del Forma’t que siguin del vostre interès

Aquesta acció està impulsada per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a promocioeconomica@svmontalt.cat 

Programa Forma't 2015

Programa Forma't 2015

Fitxer: forma_t_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 942.12 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.02.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^