X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Et deixaràs perdre la Fideuada i la Marxa popular del Sant Vicenç DONA 2015?

Venda de tiquets per a la Fideuada popular i inscripcions per a la Marxa popular: del 23 de febrer al 3 de març a l’OAC de l'Ajuntament i a la biblioteca.

Sant Vicenç DONALes regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana, juntament amb diverses entitats de la vila, ja fa dies que treballen en el disseny dels actes que es portaran a terme a Sant Vicenç entre els dies 3 i 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Per anar obrint boca, us recomanem que no us deixeu perdre la Fideuada popular que se celebrarà el dia 8 març a les 2 del migdia a l’Av. Toni Sors.   El meú consistirà en fideuà, pa de pagès, all i oli, vi de la terra, aigua, infusions i pastes. Els tiquets, al preu de 7 euros, es posaran a la venda el dilluns 23 de febrer i els podreu comprar fins al 3 de març a l'OAC de l'Ajuntament i a la biblioteca.

Sant Vicenç DONATanmateix, el proper dilluns dia 23 també s’obriran les inscripcions per participar en la Marxa popular amb la qual es donarà el tret de sortida a l’acte central del Sant Vicenç DONA 2015, que com hem dit abans, se celebrarà el 8 de març.

La marxa, de dificultat mínima i apta per a totes les edats, recorrerà diversos espais de la vila. La sortida es donarà a les 9.30h des de l’Av. Toni Sors i un cop finalitzada la marxa, als voltants de les 11 del matí, se servirà un esmorzar per a tots els participants.

Per inscriure-us només cal que us adreceu a l’OAC de l’Ajuntament o a la Biblioteca Municipal La Muntala i recolliu el braçalet de participant entre el 23 de febrer i el 3 de març.

Sant Vicenç Dona 2015

Sant Vicenç Dona 2015

Fitxer: sant_vicenc_dona_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 120.54 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.02.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^