Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nou servei d'intermediació hipotecària

L’alcalde de Sant Vicenç i president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha valorat positivament l’entrada en funcionament d’aquest nou servei que persegueix donar una resposta a les famílies que no poden fer front al pagament del seu deute hipotecari i ha destacat el valor preventiu, de proximitat i d’accessibilitat per al ciutadà.

Presentació SIDH

El nou Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH) per al Maresme Centre i Sud oferix assessorament jurídic i intermediació amb les entitats financeres a les famílies que tenen problemes per afrontar els deutes hipotecaris i va entrar en funcionament el 8 d’abril.

El SIDH es presta els dimarts i dijous de 9 a 14h a l'Oficina Comarcal d'Habitatge del Consell Comarcal del Maresme. A més del veïns de Sant Vicenç de Montalt, el SIDH atén als ciutadans de Llavaneres, Caldetes, Alella, Argentona, Cabrera, Cabrils, Dosrius, el Masnou, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Oficina Comarcal d'HabitatgeLes visites són sota cita concertada. Per demanar hora cal trucar al 93 741 16 16, tot i que, també s’hi pot accedir a través de les oficines de serveis socials, de consum o d'habitatge dels diferents municipis beneficiaris.

Les famílies que hi siguin derivades -una vegada feta la comprovació de les condicions d'accés (ser propietaris d'un únic habitatge que s'utilitzi com a habitatge principal i no poder afrontar el pagament de la hipoteca)- són entrevistades per la persona lletrada especialitzada, que fa una proposta de modificació de les condicions del deute. Aquesta proposta és tramesa a Ofideute, de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, que farà la mediació amb l'entitat financera corresponent.

El Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge està impulsat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, el Consell Comarcal del Maresme, els ajuntaments, i  el Col·legi d’Advocats de Mataró.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.03.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^