Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Incorporació d'una nova infermera al Consultori de Montaltpark

Consultori MontaltparkEl Director de la UGAP Arenys de Mar / Sant Andreu de Llavaneres, Dr. Ricard Peiró ha informat a la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt que a partir del proper 1 de maig s’incorporarà una nova infermera al consultori de Montaltpark, que substituirà a l’actual infermera, Sra. Trini Fernández.

Segons ha fet saber el Dr. Peiró, en els darrers mesos s’ha desenvolupat el concurs de trasllat de professionals d’atenció primària de l’ICS i el proper 1 de maig es farà la incorporació dels professionals que han assolit plaça als equips d’atenció primària, i per tant el moviments d’altres professionals no titulars, segons la normativa interna de borsa de treball.

Pel que fa als consultoris de Sant Vicenç, aquests moviments de plantilla només afecten a la infermera del consultori de Montaltpark i no suposaran cap canvi al consultori del Nucli Antic.

La direcció de la UGAP ha manifestat que “aquests canvis donaran major estabilitat a la nostra plantilla, i malgrat la preocupació inicial que pot suposar als usuaris pel canvi de professionals que ja coneixien i eren de la seva confiança, estem segurs que els professionals que s’incorporen donaran una atenció de qualitat a la nostra població.”

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.04.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^