X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Vols tenir un estand a la 3a Fira-Festa d'Estiu?
La fira es farà el dissabte 25 de juliol al parc de Can Boada

Fira-Festa d'Estiu

La Regidoria de Comerç i Turisme s’ha adreçat als comerciants i empresaris de Sant Vicenç per si estan interessats en ser presents amb una parada a la 3a Fira-Festa d’Estiu, que s’instal·larà al parc de Can Boada el proper 25 de juliol.

Durant la fira, el parc es convertirà en un escenari ideal perquè els comerciants i empresaris locals puguin oferir una mostra dels seus productes i serveis. En aquest sentit, l’Ajuntament ofereix la possibilitat de muntar un estand sense cap cost per l’expositor. Les persones interessades en participar-hi, caldrà que emplenin aquest formulari.

Fira-Festa d'Estiu

Des de l’Ajuntament també s’ha convidat al teixit comercial i empresarial local a fer propostes d’activitats complementàries, que puguin servir per dinamitzar la fira, com tast de productes, desfilades, demostracions o tallers, amb la finalitat de poder encabir-les en el programa d’activitats de la fira.

Fira-Festa d'Estiu

Si voleu ampliar aquesta informació, podeu contactar amb la Regidoria de Comerç i Turisme, trucant al 93 791 0511 (ext. 8 221) o mitjançant un correu electrònic a mjcucurull@svmontalt.cat 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.05.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^