X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest estiu prop de 500 infants i adolescents practicaran esport a les instal·lacions municipals

Pavelló municipalEl passat dilluns, 22 de juny, es va donar el tret de sortida al programa d'activitats esportives d'estiu, dissenyades per la Regidoria d'Esports, que enguany comptaran amb la participació de prop de 350 infants i adolescents.

Durant les tres primeres setmanes d'agost, un mes que la majoria de famílies aprofita per sortir de vacances, hi haurà una aturada, i el 24 d'agost es reprendran de nou les activitats fins al 10 de setembre.


L'oferta esportiva d'enguany era àmplia i variada i comprenia estades i mini estades esportives, cursets de natació, campus de ball i de gimnàstica artística, i campus de vela.

GolfLes activitats es portaran a terme als equipaments esportius municipals, tot i que es faran sortides a diferents instal·lacions del municipi i de poblacions properes, on es realitzaran un ampli ventall d'activitats dirigides que permetran als participants practicar gran quantitat de modalitats esportives, com el golf, el tennis, la vela, la petanca o el bicicross.

Així s'han previst sortides al Pich and Putt, al Club Nàutic El Balís, a les pistes d'atletisme de Mataró, al circuit JalpiAventura d'Arenys de Munt o a les instal·lacions d'Aventures Manau.

A banda de l'èxit de participació assolit per les propostes municipals, cal destacar també la bona acceptació que han tingut els diferents campus organitzats pels clubs de la vila, de manera que els amants del patinatge, del bàsquet i del futbol podran aprofitar les vacances escolars per continuar practicant el seus esports preferits.

En conjunt, entre les activitats organitzades per l'Ajuntament i les organitzades pels clubs, prop de mig miler d'infants i adolescents practicaran esport aquest estiu en els diferents equipaments esportius municipals. 


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.06.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^