X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Aquest estiu, el Jazz arriba a Sant Vicenç
La Regidoria de Cultura ha programat per aquet estiu el 1r Cicle de Música Jazz amb la pretensió de donar a conèixer a la població altres estils musicals i, acompanyar els cicles de música clàssica que es realitzen durant l´any a la nostra població. El passat 30 de juny, la cantant Adel Lee Davis, acompanyada de 5 músics, era l´encarregada d´aixecar el teló d´aquesta primera edició del Cicle de Jazz, amb un recorregut pel blues i el soul.

El programa consta de dos concerts més que es faran l´últim divendres de juliol (dia 28 a les 10 de la nit) i d´agost (dia 25 a les 11 de la nit), al Casinet Bar, i les entrades es vendran al preu de 3€. Àngela Suàrez i la seva banda, amb una barreja de jazz, funk i pop, i els components de Dick Them Trio, reivindicant el contrabaix com a instrument melòdic del clàssic trio de jazz, són les altres propostes d´aquesta convocatòria musical que busca consolidar-se a Sant Vicenç i a la comarca, amb una programació acurada i uns intèrprets genuïns.


L´organització del cicle ha anat a càrrec de la Regidoria de Cultura que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Casinet Bar. Per a més informació podeu trucar a l´Ajuntament (93 791 05 11) o al Casinet (93 791 33 36).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.07.2006
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^